Grundarbeten

Vi utför olika typer av grunder

Vi utför olika typer av grunder.

Vi hjälper dig med din grund, nedan listar vi några exempel på vad vi genomför. Vi kan överlämna en urschaktad och uppackad singelyta till dig som beställare. Eller en komplett betongplatta, klar för husresning.

  • Villagrunder
  • Garagegrunder
  • Plintgrunder
  • Industrigrunder

Kontakt med

  • KA (kvalitetsansvarig)
  • Ledningsägare
  • Kommunen
  • Övriga entreprenörer och aktörer

Vi erbjuder

Ljungsgården Gräv & Transport, din partner för grundarbeten av hög kvalitet. Vi erbjuder en omfattande och professionell tjänst inom grundarbeten. Med vår expertis och erfarenhet kan vi ta hand om hela processen från start till mål.

Vi står inte bara för grundläggning och schaktning, utan vi har också nära samarbeten med andra kvalificerade företag inom VVS, armering och gjutning. Det innebär att vi kan erbjuda dig en komplett lösning för dina byggprojekt, där vi tar hand om alla aspekter av grundarbetena i samarbete med specialiserade partners. Det säkerställer att du får en smidig och effektiv process, där alla delar samarbetar sömlöst för att leverera bästa möjliga resultat.

Vi sätter kundens behov och önskemål i fokus och strävar alltid efter att överträffa förväntningarna. Genom att kombinera våra egna resurser och vår breda expertis med våra nära samarbeten inom branschen kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar som passar just ditt projekt och säkerställer högsta kvalitet i varje steg av processen.

Så oavsett om du behöver hjälp med grundarbeten för en privatvilla, ett kommersiellt projekt eller annan typ av konstruktion kan du lita på oss på Ljungsgården Gräv & Transport för att leverera resultat av högsta standard. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och låt oss ta hand om dina grundarbeten på ett professionellt och pålitligt sätt. Tillsammans med våra samarbetspartners inom VVS, armering och gjutning kommer vi att se till att ditt projekt blir en framgångsrik och hållbar verklighet


Grund till komersiell verksamhet 

Mindre grund till kommersiell verksamhet utanför Linköping. Vi fick i början uppdrag att packa upp 4000m2 yta och efter det göra en mindra grund på 100m2. 

 

Garagegrund med bodel

Uppackning av garagegrund med villastandard, 400mm tjock platta. Anslutning av kommunalt VA, El och Fiber.

Betongplatta till ekonomibyggnad

Uppackning för grund till betongplata om 400m2